Mera mat

Nu har vi börjat lite smått ge C mera måltider så igår blev det 
Frukost:gröt
Mellis: amning
Lunch: potatismos med falukorv
Mellis:fralla med lite naturell yoggi
Kvälls"midda":gröt
Sedan amning resten av kväll/natt.  Och erbjuda henne lite bröstmjölk efter måltiderna om hon vill. 
Om dagen verkar hon inte sakna amningen . Men om nätterna vill hon amma än.
Skönt att hon gillar att äta och prova nya smaker. Dock har vi märkt att hon inte gillar färdig barnmat på burk   vi har försökt med olika smaker men det går inte ner så mycket av de i lilla magen men medana hon får hemmagjord mat mummsar hon i sig . Vi ger henne inte burkmat varje dag utan de dagar då vi kanske inte har sås till maten. Och inte varje lunch hon får fruktpure.
Vi stressar inte henne för att sluta amma utan det går sakta framåt . Både jag och min sambo tycker det ä viktigt att hon får just bröstmjölk istället för ersättning . Jag ser inget fel med de som flaskmatar sina barn men om mamman inte har nån mat är det helt okej att ge flaskan . 
När C var liten då man sondade ,ammade och pumpade fick hon min mjölk i flaska då vi skulle vara säkra att hon hade fått i sig tillträckligt. Sonden såg man ju hur mycket hon fick i sig .plusminusnoll . Sedan amma då man inte hade någon aning om hur mycket hon åt . Jag var livrädd att när jag precis fått igång amningen ,att hon hellre skulle välja flaskan för då behövde hon inte anstränga sig. Men tur hon inte vägrade bröstet. 
Men nu när vi börjar med annan föda så kan är det inte bara jag som kan ge henne mat vilket kan vara skönt.