Feber och jul

Natten till söndagen hade lilleman feber han var varm och gnällig tillslut gav jag han alvedon och han kunde somna en lite stund .  har var dålig ett par dagar medans jag började känna halsont så som halsfluss så på torsdagen åkte jag till Hc men det var bara en virusfluss och följd av det blev feber och julen var hotad .Jag vilade mestadels och åt ipren för att hålla febern nere . Dagen innan jul blev bara till att vila innan vi åkte till sambons mamma och firade jul . Det blev mat och juklappar vi åkte hem vid sju tiden då barenn var trötta och sambon med medans jag va helt slut i kroppen .
Julafton blev likaså vilade och baren fick sina  julklappar av oss här hemma sedan åkte vi till mina föräldrar för att fira jul . där var det mat och klappar och även Kalle anka .Jag har tagit ipren för att vara på top men framåt kvällen blev jag trött och barnen åxå så vi åkte hem runt sju då åxå sen somnade vi . Nu sitter ja här med jävulsk hosta som gör ont i hela kroppen och huvudvärk men ingen feber .
men vi är på bättringsväg .  Har även fått en ny dator och skärm som jag kan greja med bilderna äntligen kan man redigera utan det tar hundra år att få fram en bild .