Kärt besök

Efter frukosten igår åkte vi till Båstad för att köpa lite vuxendricka till sambon . Vi passade på att gå ner till hamnen och oj vad dem hade gjort om där sen sist jag var nere , de hade gjort om där båtarna var parkerade samt massa små resturanger, bakomför hade dem gjort jättefin sandstrand och ett kallbadhus (den fanns då jag var sist) .
Vi var där så pass  tidigt så inget ställe serverade lunch bara hamburgare men vi höll oss tills vi kom hemmåt. Vi stannade till i thailåndan som finns här i Skummeslöv och köpte lunch . Vi åt den här hemma medans lillan sov en kort stund. Vi tog det lungt efter hon vaknade och väntade på min vän och hennes familj som hyrt stuga här fredag-söndag innan dem ska vidare ner mot Tyskland . 
Dem anlände och kort efter de inatallerat sig i stugan åkte vi och handlade mat . 
Grillen tändes en stund efter vi kom tillbaka och jag prövade ribbs att grilla åhhh det var så gott ,tyvärr väldigt lite mat på dem små kambenen. Vi hade även karrė,champinjoner,majskolvar,spetspaprika,korv och potatisallad. 
Grabbarna drack några öl under kvällen. 
Efter all mat så gick jag och M iväg för att diska medans killarna tog barnen. 
Det sista vi gjorde tillsammans var att gå en kvällspromenad ner till havet och några tvärrgator upp. När vi kom tillbaka så sa vi godnatt och var och en gick till sitt. 
Vi gjorde C klar för sängen med välling och pyjamas. Sedan kollade vi på film en stund .