Bästa vännen

Idag fick vi besök av min allra närmaste vän . Hon skulle köpa ett skåp av oss och passade ju på att äta lite lunch och prata massa . Vi träffas sällan och det är ju trist men vi har ju våra egna liv och scheman som inte klaffar. Vi pratade dels om barn, sjukdommar och val i livet.  Hon har funnits i mitt liv sen 1an i småskolan men vi började hänga i högstadiet och visst har vi varit ovänner och haft delade meningar men vi har hittat tillbaka och det är jag glad för . Hon är så omtänksam och go . Vill man veta skvaller om kändisar eller andra människor brukar hon ha bra koll på det mesta. 
Vi började med att äta lunch som jag gjorde med kärlek till dem som åt . Krabbelurer fick det bli . Sedan satt vi och pratade i soffan medans C satt och kollade på tv och var trött . Vi tog på oss kläder och satte henne i vagnen medans vi bar ut skåpet då sambon var försvunnen med sin rääserbil. C somnade i vagnen utan att den rullades och vi stod ett tag och pratade vid grinden . Handen åkte upp var tionde bil som körde förbi på vägen eftersom man känner många och vi bor längs väg 28 som det alltid är trafik på. 
Vännen hoppade in i bilen med skåpet i bagaget med fällda säten och körde hemmåt . Jag gick ner i källaren och slängde in sista maskin medans hon sov . Efter hon sovit blev det in och kolla tv och under kvällen smög sig febern på henne igen . Så vi var hemma medans sambon åkte till Karlskrona för bilträff . Hade varit skoj att följa med ner det var ju premiär för säsongen men tro vi hade det bättre hemma nu när hon inte ä helt kry.