Men vad händer

Man hänger inte alltid med i ens barn utveckling känns det som . Vi ha kört lite potträning här inte så jätte effektiva utan vi ha förklarat att man kissa och bajsa på pottan . Vi bruka sätta henne där på morgonen innan hon vaknar till så kissar hon även någon gång på dagen även bajsat har hon gjort några gånger . Men igår hände något som förvånade både mig och sambo .Vi hade gjort oss klara för sängen och hon sätter sig upp mamma måste kissa kom . Jag gick med henne till pottan och var beredd att hon redan hade hunnit kissa som hon brukar då hon sagt till andra gånger men blöjan var torr  så satte henne där och hon kissade . Hon blev så stolt även jag och sambon uppmuntrade henne och hon va villig att tömma i toastolen. Sen la hon sig och somnade . Och idag märkte jag hyr hon började vakna till så jag tog en yrvaken C till pottan och hon kissade även då och blöjan hon hade över natten var torr. 

Hon fick ha trosor hela dagen förutom då vi åkte och handlade. Menhon kissade inte i blöjan då utan efter hon sovit middagsluren  . Så alla kissningar idag vat på pottan . Nu får vi hoppas det håller i sig . 
Det gäller att följa med barnens rytm och jag tror att om barn är redo för en grej då är det bara att följa med deras rytm.