Chokladbollstårta

300 g rumstempererat smör 
2 dl kako
2dl florsocker
1 msk vaniljsocker
1dl ohboypulver
200g smält choklad
10-14 dl havre
1 dl kaffe 
Kokos att strö på kanten . 

Topping: 
Valfritt men jag tog 
1 burk dulche de leche 
Chokladgodisar som dubbelnogat,daim,center,twix,polly, dumle 

Blanda rumstempererat smör med florsocker fluffigt . Tillsätt kakao,havre,kaffe, ohbojen,vaniljsocker och den smälta chokladen vispa tills allt är blandat. 
Tryck ner smeten i en bunke eller en springform som är plastad med plastfilm . 
Ställ in i kylen i ca 20 minuter . Ta ut och ta bort plasten och tryck dit kokosen längs sidan . Smeta på dulche de lechen och toppa med chokladgodiset . 

Serveras å njut  av den väldigt mäktiga chokladbollstårtan.